Αναζητηση 👁‍🗨

Πρόσφατες Αναρτήσεις

Ο Καιρός στον Αλικιανό από τον Μετεωρολογικό Σταθμό του Σχολείου μας (πατήστε εδώ για άνοιγμα σε πλήρες παράθυρο)

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας σας στο έργο eTwinning "Hey Students: Learn2Teach <=> Teach2Learn"

Στο Γενικό Λύκειο Αλικιανού Χανίων υλοποιήθηκε ένα έργο eTwinning σε συνεργασία με το Γερμανικό σχολείο Jungmannschule, με υπεύθυνους καθηγητές τον κ. Στυλιανό Σταυγιαννουδάκη και την κ. Kerstin Mortz, για την περίοδο Μαϊου-Ιουνίου 2017.


Από το ΓΕΛ Αλικιανού πήραν μέρος οι μαθητές Ε. Προβιδάκης, Ε. Προβιδάκη, Ε. Κοτοβού, Φ. Γαλανάκη, Α. Κοκκινάκης, Ε. Φραγκονικολάκης, Μ. Σαρίδη, Γ. Κοτοβού, Α. Δρικάκης, Κ. Βελιγιάντζος, Ρ. Λαδοπούλου, Μ. Κούση, Γ. Κουκουδάκης και Α. Μ. Μαραγκουδάκη.

Το σχολείο βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την αρτιότητα αυτής της εργασίας στο έργο με τίτλο "Hey Students: Learn2Teach <=> Teach2Learn". Αυτό σημαίνει πως η εργασία των καθηγητών, η εργασία των μαθητών και του σχολείου έχει αναγνωριστεί στο  υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Σαν αποτέλεσμα, το σχολείο έλαβε ένα πιστοποιητικό το οποίο μπορεί να το επισυνάψει στην ιστοσελίδα  του και να το εκθέσει σε μία περίοπτη θέση. Επίσης, το έργο θα εμφανιστεί σε έναν ειδικό χώρο της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Πύλης στο www.etwinning.net.

Ο ιστότοπος του έργου είναι ο ακόλουθος:
https://twinspace.etwinning.net/40213/home



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το σχόλιό σας...

Συνολικες προβολες σελιδας